Εγκατάσταση PUMA 5100XLMB στο Μηχανουργείο – Κουρουζιδης Χ & Σια Οε

Εγκατάσταση PUMA 5100XLMB στο Μηχανουργείο – Κουρουζιδης Χ & Σια Οε

Εγκατάσταση cnc τόρνος PUMA 5100XLMB στο Μηχανουργείο - Κουρουζιδης Χ & Σια Οε Εγκατάσταση cnc τόρνος PUMA 5100XLMB στο Μηχανουργείο - Κουρουζιδης Χ & Σια Οε CNC τόρνος PUMA 5100XLMB CNC τόρνος PUMA 5100XLMB CNC τόρνος PUMA 5100XLMB CNC τόρνος PUMA 5100XLMB CNC τόρνος PUMA 5100XLMB CNC τόρνος PUMA 5100XLMB CNC τόρνος PUMA 5100XLMB

Εγκατάσταση μηχανήματος Description

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με το Μηχανουργείο – Κουρουζιδης Χ & Σια Οε, που διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα του και τις αυστηρών προδιαγραφών κατασκευές του, ενισχύθηκε με την προμήθεια ακόμα μίας εργαλειομηχανής από εμάς.

Η εγκατάσταση, παραμετροποίηση και η εκπαίδευση της μηχανής έγινε με προσοχή στην λεπτομέρεια, καθώς αυτό είναι βασικό για εμάς για το χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης.

Για περισσότερους οριζόντιους τόρνους της εταιρείας μας, πατήστε εδώ.

PUMA 5100XLMB
PUMA 5100XLMB

Πληροφορίες

Πρόκειται για τον τόρνο PUMA 5100XLMB της  Doosan , που έχει σχεδιαστεί για κατεργασία εργοτεμαχίων μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους και εξασφαλίζει ισχυρή ικανότητα κατεργασίας χρησιμοποιώντας κιβώτιο 2 ταχυτήτων και κινητήρα υψηλής ροπής. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται ότι διαθέτει τον μεγαλύτερο χώρο κατεργασίας στην κατηγορία του με μέγιστη διάμετρο τορνιρίσματος Ø650 και μέγιστο μήκος 3 m. Επίσης μπορεί να επεξεργαστεί σύνθετα τεμάχια χρησιμοποιώντας τον C  άξονα σε συνδυασμό με τα περιστροφικά εργαλεία. Επιπλέον, οι  λειτουργίες σπειρωμάτων της Doosan, ειδικά για εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην τεχνολογία Πετρέλαιου-Αέριου και σε βιομηχανικά ανταλλακτικά,  καθιστά το PUMA 5100XLMB τη λύση για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο