Προϊόντα

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Προϊόντα για κάθε εφαρμογή

Τα προϊόντα που προσφέρουμε συνδυάζουν άριστη κατασκευαστική ποιότητα και τεχνολογία αιχμής. Από τις μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις έως τις μικρομεσαίες εταιρίες, γνωρίζουμε ότι η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας είναι ο πιο σημαντικός στόχος των πελατών μας. Για αυτόν τον λόγο κάθε εργαλειομηχανή που διαθέτουμε είναι σχεδιασμένη να έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο και παράλληλα να παράγει έργο με το δυνατότερο χαμηλό κόστος καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευαστικής της πορείας.

shtedjh

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ολοκληρωμένη υποστήριξη για την βέλτιστη λειτουργία των CNC μηχανημάτων σας.

Το τεχνικό τμήμα μας είναι πλήρως εξειδικευμένο σε controls της FANUC, της SIEMENS, της HEIDENHAIN, και της FAGOR σε κέντρα τόρνευσης, κέντρα κατεργασίας, και ηλεκτροδιάβρωσης.

Ομάδα έμπειρων πτυχιούχων μηχανικών
Πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό
Υψηλής ποιότητας τεχνολογικός εξοπλισμός
Service σε κάθε είδους CNC εργαλειομηχανή του κατασκευαστή και όχι μόνο

Βελτιώστε τη γραμμή παραγωγής σας

The Highest Quality

H #1 Εταιρεία CNC μηχανημάτων στην Ελλάδα

Με εμπειρία 10 ετών στις πωλήσεις μηχανουργικών και ελασματουργικών μηχανημάτων, παρέχουμε μηχανήματα νέας γενιάς με μηχανικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, για τον απόλυτο εκσυγχρονισμό της παραγωγής σας.

Στόχος μας είναι να προμηθεύουμε αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας συστήματα, υλικά και υπηρεσίες, σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο αγοραστικό περιβάλλον, καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη που προκύπτει στους πελάτες μας εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την μέγιστη αποδοτικότητα της επιχείρησης τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο