Ελασματουργικά Μηχανήματα

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Υψηλής ακρίβειας & ποιότητας κοπή

Ισχυρά συστήματα κοπής laser για κοπή υλικών με λέιζερ οπτικής ίνας (Fiber Laser), συγκόλλησης μεταλων με Fiber laser , καθως και Στράντζες και ψαλίδια.

Laser κοπής μετάλλου
fiber laser cutting

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελασματουργικά Μηχανήματα

Ισχυρά συστήματα κοπής laser για κοπή υλικών με λέιζερ οπτικής ίνας (Fiber Laser), συγκόλλησης μετάλλων με Fiber laser , καθως και Στράντζες , ψαλίδια.

Προσφέρουμε μια εξαιρετική επιλογή μηχανών και τεχνολογιών CNC για την κατεργασία ποικίλων υλικών. Τα ελασματουργικά μας μηχανήματα περιλαμβάνουν πλήρες φάσμα σύγχρονων τεχνολογιών κοπής – plasma, laser, oxyfuel, waterjet, 3D mill – και μεγάλη ποικιλία πρόσθετου εξοπλισμού και λογισμικού για ξετρύπημα, χάραξη, συγχρονισμό διεργασιών, αυτοματοποίηση ροής εργασίας και ενισχυμένη διαχείριση παραγωγής.

Πάρτε προσφορά

Συμπληρώστε τα πεδία στην φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωση των λύσεων που διαθέτουμε.

    Δείτε επίσης

    Εκτός από μεγάλη ποικιλία μηχανουργικών μηχανημάτων, η εταιρεία μας καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης σας εστιάζοντας και σε ελασματουργικά μηχανήματα και στα αναλώσιμα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία των μηχανών.

    Μετάβαση στο περιεχόμενο