Ποιοι είμαστε

εταιρία microsol

MICROSOL Ε.Ε.

Ποιοι είμαστε

Μαζί χτίζουμε την πιο επιτυχημένη πορεία της εταιρείας σας.

Με βάση την 10ετή εμπειρία και την συσσωρευμένη τεχνογνωσία πάνω στην κατεργασία, την τόρνευση και την CNC τεχνολογία, το ευρύ δίκτυο καινοτόμων και διεθνούς εμβέλειας προμηθευτών και συνεργατών, και την παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικής υποστήριξης, η εταιρεία Μicrosol παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την αναβάθμιση της γραμμής παραγωγής σας.

Ο βασικός μας στόχος είναι να επιτυγχάνουμε πάντοτε την πλήρη ικανοποίηση σας προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστικών έργων και με αυτόν τον τρόπο να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας!

εταιρία microsol

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία Microsol ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2011, από τον Καραγιάννη Χρήστο και τον Αναγνώστου Σωτήρη. Τα στελέχη της επιχείρησης με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των εργαλειομηχανών και ιδιαίτερα στη CNC τεχνολογία, δημιούργησαν μία έμπειρη και πλήρως καταρτισμένη ομάδα.

Σκοπός ίδρυσης της εταιρείας, είναι η εμπορία ποιοτικού βιομηχανικού εξοπλισμού στον κλάδο της μεταλλουργίας και η παροχή αποτελεσματικού service και ολοκληρωμένων λύσεων που διασφαλίζουν την εύρυθμη μακροχρόνια λειτουργία των μηχανημάτων και την κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη.

Από την αρχή της δημιουργίας της μέχρι και σήμερα, η εταιρία Microsol έχει προβεί στην εγκατάσταση μεγάλου αριθμού CNC εργαλειομηχανών, δημιουργώντας σχέσεις αξιοπιστίας και σεβασμού με πολλές βιομηχανίες κατεργασίας μετάλλου κι άλλων υλικών όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά και στο εξωτερικό.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης, στο Οικοδομικό Τετράγωνο 51Β, για άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλη την περιφέρεια.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από την ίδρυση της εταιρείας έως σήμερα

Ξεκινήσαμε την λειτουργία της Microsol πίσω στο 2011 και έχουμε εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια χάριν της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε και της εμπιστοσύνης που εσείς μας δείξατε.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρηση σας

The Highest Quality

H #1 Εταιρεία CNC μηχανημάτων στην Ελλάδα

Με εμπειρία 10 ετών στις πωλήσεις μηχανουργικών και ελασματουργικών μηχανημάτων, παρέχουμε μηχανήματα νέας γενιάς με μηχανικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, για τον απόλυτο εκσυγχρονισμό της παραγωγής σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο