Τεχνική Υποστήριξη – CNC Service

SVM4100 κεντρο κατεργασιας

Η εμπιστοσύνη που έδειξε η DN Solutions στην Microsol ως αποκλειστική αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα αποτελεί καταξίωση για την εταιρεία μας και είναι ενδεικτικό του επιπέδου των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία μας.

MICROSOL Ε.Ε.

Τεχνική Υποστήριξη

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες service σε κάθε είδους cnc εργαλειομηχανή.

Το τεχνικό τμήμα μας είναι πλήρως εξειδικευμένο σε controls της FANUC, της SIEMENS, της HEIDENHAIN, και της FAGOR σε κέντρα τόρνευσης, κέντρα κατεργασίας και ηλεκτροδιάβρωσης. Αποτελείται από μια ομάδα διπλωματούχων μηχανικών με μεγάλη προϋπηρεσία και πιστοποιημένες μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό. Η τεχνική υποστήριξη όμως δεν περιορίζεται στην επιδιόρθωση και στον έλεγχο εργαλειομηχανών μόνο από τους συνεργάτες μας, αλλά αναλαμβάνει και το service μηχανών από ποικίλους προμηθευτές, καθώς και το service επί μέρους μηχανικών και ηλεκτρολογικών μερών των εργαλειομηχανών με την ίδια επιμέλεια, εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή.

Τεχνική Υποστήριξη - CNC Service

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Πλήρης κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων της επιχείρησης σας

Η εμπειρία του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της Microsol αποτελεί κινητήριο δύναμη της εταιρείας καθώς η προμήθεια άριστων μηχανών και υλικών στελεχώνεται άψογα από ανθρώπους που είναι πλήρως εξειδικευμένοι στο αντικείμενο, επιτρέποντας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς την επιχείρηση σας.

Στη Microsol αναλαμβάνουμε πλήρως την διάγνωση και την συντήρηση των τυχόν προβλημάτων στην γραμμή παραγωγής της επιχείρησης σας, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη λειτουργία των CNC μηχανημάτων και των κέντρων κατεργασίας. Το in - house service επιτρέπει την αποτελεσματικότερη διάγνωση και αποκατάσταση των βλαβών, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στο μικρότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας τεχνικός εξοπλισμός

Το τεχνικό τμήμα και το τμήμα service της Microsol είναι πλήρως εφοδιασμένο για την επισκευή, συντήρηση και σωστή λειτουργία των CNC εργαλειομηχανών διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό.

TESTS

RENISHAW ball bar test (QC-20)

Το QC-10 είναι διαγνωστικό ακριβείας που ελέγχει την γεωμετρία της μηχανής καθώς και τα σφάλματα κατά την κίνηση. (backlash, circularity). Με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο μέσω της πιστοποίησης ISO 230 επιτυγχάνεται η διάγνωση προβλημάτων όπως επίσης και η στοχευμένη επίλυση τους.

Το QC-20 ballbar system βοηθάει στη αύξηση παραγωγικότητας και τη βελτιστοποίηση ποιότητας, εξασφαλίζοντας την υψηλή ακρίβεια κοπής των εργαλειομηχανών και την προστασία τους από οποιαδήποτε αξονική απόκλιση.

τεχνικη υποστηριξη cnc service microsol

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Υπηρεσίες Τεχνικού Τμήματος

Το τεχνικό τμήμα δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Προληπτική συντήρηση CNC και συμβατικών εργαλειομηχανών.
  • Έλεγχο ακριβειών και γεωμετρική αποκατάσταση.
  • Αποκατάσταση ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, μηχανολογικών βλαβών.
  • Εκπαίδευση των χρηστών σε χειρισμό, προγραμματισμό και συντήρηση των εργαλειομηχανών.
  • Προσφορά λύσεων σε θέματα παραγωγής και βελτιστοποίηση χρόνων των παραγωγικών διαδικασιών.
  • Προσφορά ανταλλακτικών και δυνατότητα επισκευής ηλεκτρομηχανικών εξαρτημάτων
    (π.χ πλακέτες servo – DRIVE , κινητήρες).

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας

The Highest Quality

H #1 Εταιρεία CNC μηχανημάτων στην Ελλάδα

Με εμπειρία 10 ετών στις πωλήσεις μηχανουργικών και ελασματουργικών μηχανημάτων, παρέχουμε μηχανήματα νέας γενιάς με μηχανικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, για τον απόλυτο εκσυγχρονισμό της παραγωγής σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο