Εγκαταστάσεις μηχανημάτων

DNM 5700 Πληροφορίες

Εγκατάσταση Doosan DNM 5700 στην εταιρεία ΕΜΗΚΑΜ

Εγκατάσταση κάθετου κέντρου κατεργασίας της Doosan, DNM 5700.

Ακόμη μία νέα συνεργασία της Microsol με την εταιρεία ΕΜΗΚΑΜ, η οποία κατατάσσεται στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες κατασκευής αντλιών και εξοπλισμού βυτίων.
DNM 5700
DNM 5700
fiber laser Πληροφορίες

Εγκατάσταση Fiber laser C6 12kW του οίκου Bodor

Fiber laser C6 12kW του οίκου Bodor

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εγκατάσταση μηχανήματος κοπής laser οπτικής ίνας ισχύος 12kW. Η εταιρεία Metalonica, η οποία ειδικεύεται στις κατασκευές και επισκευές εξαρτημάτων και μηχανημάτων (χαλυβουργείας, βιομηχανικά, χωματουργικά κ.α.), επέλεξε το μοντέλο C6 με πηγή παραγωγής της δέσμης της εταιρείας Max Photonics ισχύος 12kW. Το μηχάνημα έχει δυνατότητα κοπής έως 40mm μαύρη λαμαρίνα και 30mm ανοξείδωτης λαμαρίνας, με ωφέλιμες διαστάσεις κοπής 6.100mm X 2.000mm. Επίσης είναι εξοπλισμένο με αεροσυμπιεστή υψηλής πίεσης της εταιρείας Airblock.   Μηχανήματα C Series Η ισχύς της φτάνει μέχρι και τα 40kW, με βασικό χαρακτηριστικό την άψογη αναλογία ποιότητας, τιμής και της υψηλής παραγωγικότητας που προσφέρει. Διαθέτει:
 • πλήρως κλειστή προστατευόμενη καμπίνα με τζάμι προστασίας από την δέσμη κοπής
 • αυτόματο σύστημα αναρρόφησης του καπνού και της σκόνης κατά την διάρκεια της κοπής
 • κεφαλή κοπής με αυτόματη εστίαση της δέσμης, αυτόματη αποφυγή εμποδίων
 • βάση με αυτόματη αλλαγή μπεκ, καθαρισμό κεφαλής και εστιακό έλεγχο της δέσμης
 •  ιαπωνικούς σερβοκινητήρες Yaskawa
 • cast aluminium crossbeam, μια γέφυρα ελαφριά και στιβαρή κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο για μεγάλες ταχύτητες μετάβασης χωρίς απώλειες στην ακρίβεια
 • εύχρηστο πρόγραμμα χειρισμού BodorPro 2.0
Το laser μετάλλου της bodor επίσης διαθέτει  ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα R & D της Bodor Laser προσφέρει καθαρή διεπαφή και απλή μέθοδο λειτουργίας, υποστηρίζει την εισαγωγή πολλαπλών τύπων γραφικών, βελτιστοποιεί αυτόματα τις εντολές κοπής, αναζητεί έξυπνα τις άκρες και έχει αυτόματη λειτουργία τοποθέτησης, οθόνη αφής 21,5 ιντσών για μεγάλη ελευθερία κινήσεων, χυτό τραπέζι, και Intelligent WiFi Remote Assistant για διάγνωση των βλαβών σε πραγματικό χρόνο με ανάλυση δυσλειτουργιών και επίλυση προβλημάτων εγκαίρως.  
puma 5100ly Πληροφορίες

PUMA 5100LY -> Εγκατάσταση CNC οριζόντιου τόρνου της Doosan

Εγκατάσταση CNC οριζόντιου τόρνου Doosan PUMA 5100LY

  Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την εταιρεία Γκατζελάκης Κ. & Υιοί Α.Ε. , η οποία δραστηριοποιείται στην Κατασκευή & Εμπορία Μηχανημάτων Αρτοζαχαροπλαστικής με μηχανήματα αρίστης ποιότητας και κατασκευής, εγκαταστήσαμε μία νέα εργαλειομηχανή του οίκου Doosan. Πρόκειται για το μηχάνημα PUMA 5100LY με control Siemens 828D. Η σειρά PUMA 5100, στην κατηγορία των οριζόντιων τόρνων είναι εξαιρετικά κατάλληλη για την κατεργασία ακριβείας μεσαίων έως μεγάλων βιομηχανικών εξαρτημάτων με μέγιστες διαστάσεις 550mm διάμετρο και μήκος έως 2.000mm. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με την ταχύτερη και ισχυρότερη ικανότητα κοπής και μεγάλη σταθερότητα λόγω του 2 θέσεων κιβωτίου ταχυτήτων και των κινητήρων υψηλής ροπής, πλαισιωμένα με ισχυρή τετραγωνική δομή. Η ύψιστη παραγωγικότητα  επιτυγχάνεται με την ορθογώνια δομή του άξονα Υ, που επιτρέπει τους χειριστές να επεξεργάζονται μεγάλη ποικιλία από μεγάλα και σύνθετα εργοτεμάχια. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα προστέθηκαν αρκετές επιλογές όπως αυτόματο υδραυλικό καβαλέτο, ψύξη δια μέσου των εργαλείων, αυτόματα μετρητικά συστήματα και πολλές άλλες ευκολίες για την εύρυθμη καθημερινή χρήση.
τριαξονικό κέντρο κατεργασίας Πληροφορίες

SVM 4100 -> Εγκατάσταση τριαξονικού κάθετου κέντρου

SVM 4100

Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την εταιρία Α.&Α. ΠΑΠΑΝΑΝΟΣ Ο.Ε., εγκαταστήσαμε ακόμη ένα μηχάνημα της Doosan στην περιοχή της Νάουσας. Πρόκειται για το SVM 4100, ένα τριαξονικό κάθετο κέντρο κατεργασίας υψηλής παραγωγικότητας που σχεδιάστηκε κυρίως για την κατεργασία αλουμινένιων καλουπιών στην βιομηχανία πληροφορικής και στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και για ελαφρού τύπου κατεργασία χαλυβένιων εργοτεμαχίων. Κάποια από τα πλεονεκτήματα του SVM 4100 είναι τα εξής:
 • Μικρότερος κυκλικός χρόνος
 • Ελάχιστος χρόνος αναμονής κοπής
 • Κατάλληλο για την παραγωγή πολλών ειδών εργοτεμαχίων ακριβείας
 • Μεγαλύτερη επιφάνεια κατεργασίας της σειράς του
 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Ελαχιστοποίηση θορύβου και κραδασμών
 • Σύστημα λίπανσης στο στάνταρ εξοπλισμό
Για να αποκτήσετε την δική σας εργαλειομηχανή επισκεφθείτε το site μας https://microsol.gr/ για να δείτε την πλούσια γκάμα μηχανουργικών και ελασματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@microsol.gr.
SVM 4100
Πληροφορίες

Εγκατάσταση Fiber Laser P του οίκου Bodor στην εταιρεία ΖΕΥΣ

Fiber Laser P series

Ακόμα μία επιτυχημένη εγκατάσταση Fiber Laser έλαβε χώρα στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το μοντέλο P του οίκου Bodor Laser με ωφέλιμη διάσταση κοπής 4000x2000mm και πηγή παραγωγής της δέσμης ισχύος 4kW της εταιρείας MAX photonics.
Επίσης είναι εξοπλισμένο με έναν αεροσυμπιεστή υψηλής πίεσης από την εταιρεία Airblock με δυνατότητα κοπής έως 10mm inox αποκλειστικά με την χρήση αέρα.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΖΕΥΣ Ανοξείδωτες Κατασκευές του κ. Παπαδόντα για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.
Εγκατάσταση cnc τόρνος PUMA 5100XLMB στο Μηχανουργείο - Κουρουζιδης Χ & Σια Οε Πληροφορίες

Εγκατάσταση PUMA 5100XLMB στο Μηχανουργείο – Κουρουζιδης Χ & Σια Οε

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με το Μηχανουργείο - Κουρουζιδης Χ & Σια Οε, που διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα του και τις αυστηρών προδιαγραφών κατασκευές του, ενισχύθηκε με την προμήθεια ακόμα μίας εργαλειομηχανής από εμάς.
Η εγκατάσταση, παραμετροποίηση και η εκπαίδευση της μηχανής έγινε με προσοχή στην λεπτομέρεια, καθώς αυτό είναι βασικό για εμάς για το χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης.
Για περισσότερους οριζόντιους τόρνους της εταιρείας μας, πατήστε εδώ.
PUMA 5100XLMB
PUMA 5100XLMB
DNM 5700 CNC κάθετο κέντρο κατεργασίας RAYCAP Πληροφορίες

Εγκατάσταση Doosan DNM 5700

Εγκατάσταση κάθετου κέντρου κατεργασίας της Doosan, DNM 5700.

Σε συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με την Raycap S.A , μια καινοτόμα εταιρεία στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών, προμηθεύσαμε ακόμα μία εργαλειομηχανή του οίκου Doosan.
DNM 5700
DNM 5700
PUMA 2600LY II-3 εγκατασταση Πληροφορίες

Εγκατάσταση Doosan PUMA 2600LY II

PUMA 2600LY II

Εγκατάσταση οριζόντιου τόρνου Doosan PUMA 2600LY II. Βελτιωμένη ποιότητα κατεργασίας, με αισθητήρα αντιστάθμισης θερμικής επέκτασης και λειτουργίες αντιστάθμισης σφάλματος ανύψωσης του άξονα C.
Leo 1600-1 τορνος 2 αξονων Πληροφορίες

Εγκατάσταση Doosan LEO 1600

Εγκατάσταση οριζόντιου τόρνου Doosan Leo 1600. Compact μοντέλο που αποτελεί εξαιρετική προσιτή οικονομική λύση χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην παραγωγικότητα και αξιοπιστία.