Εγκαταστάσεις μηχανημάτων

svm 4100 Πληροφορίες

SVM 4100 -> Εγκατάσταση κάθετου κέντρου στην εταιρεία Καρακάσης

SVM 4100

Η εταιρεία Καρακάση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη επέλεξε το κέντρο κατεργασίας τύπου SVM του οίκου DNSolutions.

Πρόκειται για ένα τριαξονικό κάθετο κέντρο κατεργασίας υψηλής παραγωγικότητας που σχεδιάστηκε κυρίως για την κατεργασία αλουμινένιων καλουπιών στην βιομηχανία πληροφορικής και στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και για ελαφρού τύπου κατεργασία χαλυβένιων εργοτεμαχίων.

Η απόδοση της εργαλειομηχανής έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να παράγει με μικρότερο κυκλικό χρόνο, μειώνοντας τους χρόνους επιτάχυνσης και επιβράδυνσης των τριών αξόνων και της ατράκτου και τον χρόνο εναλλαγής εργαλείων (ο άξονας Χ της μηχανής είναι 770 mm, ο Y 410mm και ο Z 510 mm), ελαχιστοποιώντας έτσι τον χρόνο αναμονής κοπής.

Για την παραγωγή πολλών ειδών εργοτεμαχίων ακριβείας το SVM 4100 είναι το κατάλληλο, καθώς διαθέτει την μεγαλύτερη επιφάνεια κατεργασίας της σειράς του, όπως και λειτουργία για τον περιορισμό της θερμικής μετατόπισης ανεξάρτητα από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου και Easy Operation Guide, κάνοντας το φιλικό προς τον χρήστη.

Επιπλέον η άτρακτος των 12000 στροφών το λεπτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιεί τον θόρυβο και τους κραδασμούς αυξάνοντας την ακρίβεια της κατεργασίας. Τέλος το σύστημα λίπανσης παρέχεται ως στάνταρ μειώνοντας έτσι το κόστος της χρήσης της μηχανής και ενισχύοντας μια πιο φιλική στο περιβάλλον κατεργασία.

Για να αποκτήσετε την δική σας εργαλειομηχανή επισκεφθείτε το site μας https://microsol.gr/ για να δείτε την πλούσια γκάμα μηχανουργικών και ελασματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@microsol.gr.

 

P4 12kW Πληροφορίες

Εγκατάσταση Fiber Laser P4 12kW του οίκου Bodor στην εταιρεία Διαμορφωτική Ευαγγελάτος

P4 12kW - Fiber Laser P series

Ακόμα μία επιτυχημένη εγκατάσταση Fiber Laser Cuttin Machine έλαβε χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία Διαμορφωτική Ευαγγελάτος.

Η σειρά Laser κοπής μετάλλου P-series του οίκου Bodor με την μεγάλη ποικιλία στις διαστάσεις τραπεζιών (από 3x1.5m μέχρι 12.5x2.6m) και διαθέσιμων πηγών (3kW-40kW) προσφέρει αξιόπιστα μηχανήματα κοπής για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών σε άψογη αναλογία ποιότητας τιμής. Διαθέτει:
  • πλήρως κλειστή προστατευόμενη καμπίνα με τζάμι προστασίας από την δέσμη κοπής
  • αυτόματο σύστημα αναρρόφησης του καπνού και της σκόνης κατά την διάρκεια της κοπής
  • κεφαλή κοπής με αυτόματη εστίαση της δέσμης, αυτόματη αποφυγή εμποδίων
  • βάση με αυτόματη αλλαγή μπεκ, καθαρισμό κεφαλής και εστιακό έλεγχο της δέσμης
  • σερβοκινητήρες Bodor
  • χυτή γέφυρα αεροπορικού αλουμινίου, ελαφριά και στιβαρή κατασκευασμένη για μεγάλες ταχύτητες μετάβασης χωρίς απώλειες στην ακρίβεια
  • εύχρηστο πρόγραμμα χειρισμού BodorPro 2.0 με έξυπνες λειτουργίες όπως το One click processing
  • Δυνατότητα εξοπλισμού με Bevel-cutting κεφαλή για κοπές υπό μοίρες
Το Laser κοπής μετάλλου της Bodor επίσης διαθέτει  ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα R & D της Bodor Laser. Προσφέρει καθαρή διεπαφή και απλή μέθοδο λειτουργίας, υποστηρίζει την εισαγωγή πολλαπλών τύπων γραφικών, βελτιστοποιεί αυτόματα τις εντολές κοπής, αναζητεί έξυπνα τις άκρες και έχει αυτόματη λειτουργία τοποθέτησης, οθόνη αφής 21,5 ιντσών για μεγάλη ελευθερία κινήσεων, διπλό αυτόματο εναλλασσόμενο τραπέζι, και Intelligent WiFi Remote Assistant για διάγνωση των βλαβών σε πραγματικό χρόνο με ανάλυση δυσλειτουργιών και επίλυση προβλημάτων εγκαίρως.
Βίντεο παρουσίασης P series Bodor P series
Fiber Laser κοπής μετάλλου P series
Πληροφορίες

Εγκατάσταση τόρνου LYNX 2100LSYB DNSolutions στην εταιρεία Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

LYNX 2100LSYB

Η εταιρεία Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε. επέλεξε τον Οριζόντιο Τόρνο LYNX 2100LSYB του οίκου DNSolutions. Η σειρά μηχανήματων LYNX του οίκου DN Solutions προσφέρει μια γκάμα συμπαγών τόρνων υψηλής ακρίβειας. Ο οριζόντιος τόρνος Lynx 2100, από τα πιο δημοφιλή μοντέλα παγκοσμίως, στοχεύει στην υπερέχουσα απόδοση κατεργασίας. Με μοντέλα που διαθέτουν 6”, 8” και 10” τσοκ, μεγαλύτερα μήκη τόρνευσης, περιστρεφόμενα εργαλεία φρεζαρίσματος, υπό-άτρακτο και Υ άξονα. Επίσης τα μηχανήματα αυτά προσφέρουν λύσεις για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών τόρνευσης. Το LYNX 2100LSYB συνδυάζει υψηλή παραγωγικότητα, Υ-άξονα και υπό-άτρακτο σε ένα μικρό συμπαγές αποτύπωμα. Με τσοκ 8”, μέγιστη ισχύ της ατράκτου 15kW και μέγιστη ροπή 169Nm και  επιτρέπει την άφοβη κατεργασία εργοτεμαχίων έως 300mm διαμέτρου και 510mm μήκους. Ο άξονας Υ προσφέρει διαδρομή 105mm για τις κατεργασίες τεσσάρων αξόνων και η υποάτρακτος  των 5” επιτρέπει το τελείωμα εργοτεμαχίων σε μια φάση, χωρίς δεύτερο σετάρισμα. Βίντεο κατεργασίας
LYNX 2100LMC
LYNX 2100LSYB
 
COMHE Πληροφορίες

Εγκατάσταση CNC κέντρου κατεργασίας DNM 5700 στην εταιρεία COMHE ΧΑΙΡΕΤΗΣ

DNM 5700 -> Κέντρο Κατεργασίας του οίκου DNSolutions

Νέα εγκατάσταση ενός σύγχρονου κέντρου κατεργασίας έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα  στην εταιρεία Comhe Χαιρέτης. Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας μας με τον κ. Χαιρέτη, έπειτα από τις επιτυχημένες επενδύσεις που έκανε τα προηγούμενα χρόνια σε δύο κέντρα κατεργασίας και έναν τόρνο, εγκαταστήσαμε ακόμη ένα κέντρο κατεργασίας του οίκου DNSolutions. Πρόκειται για το DNM 5700, ένα σταθερό κάθετο κέντρο κατεργασίας ευρείας χρήσης, που παρέχει την μεγαλύτερη ικανότητα κατεργασίας της κλάσης τους. Ιδανικό για κάθε χρήση, από την κατεργασία εξαρτημάτων έως και κατασκευή καλουπιών. Διατίθεται η επιλογή μεταξύ control Siemens 828D, Fanuc 0iMF, HEIDENHAIN 620. Για ακόμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα παρέχεται μεγάλη γκάμα option, όπως η τοποθέτηση γρεζομεταφορέα σε οποιαδήποτε πλευρά του μηχανήματος και η δυνατότητα επιμήκυνσης της διαδρομής του Ζ άξονα με την προσθήκη block.
DNM 5700
DNM 5700
Πληροφορίες

Εγκατάσταση CNC κέντρου κατεργασίας DNM 5700 στην εταιρεία SEABRIGHT

DNM 5700 -> Κέντρο Κατεργασίας

Η εταιρεία μας προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Seabright.
Πρόκειται για το DNM 5700, ένα σταθερό κάθετο κέντρο κατεργασίας ευρείας χρήσης, που παρέχει την μεγαλύτερη ικανότητα κατεργασίας της κλάσης τους. Ιδανικό για κάθε χρήση, από την κατεργασία εξαρτημάτων έως και κατασκευή καλουπιών. Διατίθεται η επιλογή μεταξύ control Siemens 828D, Fanuc oiMF, και HEIDENHAIN. Για περισσότερα κάθετα κέντρα κατεργασίας της εταιρείας μας, πατήστε εδώ.
DNM 5700
DNM 5700
fiber laser tube cutting Πληροφορίες

Εγκατάσταση Tube Fiber laser K350 3kW του οίκου Bodor

Fiber laser tube cutting K350 3kW του οίκου Bodor

Η εταιρεία SVPS Σερετούλης Β. - Προκοπίδης Σ., η οποία εδρεύει στα Γιαννιτσά και αποτελεί καινοτόμο προμηθευτή και κατασκευαστή εξοπλισμού τροφοδοσίας αλλά και μεταφοράς για χύδιν υλικά – προϊόντα απευθυνόμενη προς βιομηχανίες Τσιμέντου, Γύψου, Ασβέστη, Χάλυβα, Σταθμούς Ηλεκτροπαραγωγής, Βιομάζας, Pellet, Ανακύκλωσης, Ορυχείων αλλά και Λατομείων, επέλεξε το μοντέλο Κ350 με πηγή παραγωγής της δέσμης ισχύος 3kW. Το μοντέλο K350, είναι ένα Fiber laser κοπής σωλήνα αποκλειστικά για την κοπή σωλήνων και προφίλ. Δυνατότητα επεξεργασίας σωλήνων με διάμετρο από φ20 έως φ350 και μέγιστο μήκος τα 9200mm. Μπορείτε να παρακολουθήσετε video με τις δυνατότητες του μηχανήματος και να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πατώντας εδώ. Όπως και σε όλα τα μηχανήματα της Bodor έτσι και σε αυτό, όλα τα  κομμάτια που συνθέτουν το μηχάνημα είναι επώνυμων οίκων, για την διασφάλιση της καλή λειτουργίας αλλά και της ποιότητας στην κατασκευή του. Ο έλεγχος του μηχανήματος γίνεται από το BodorThinker 3.0, σύστημα που έχει αναπτύξει η bodor ειδικά για τα μηχανήματα κοπής σωλήνα και προφίλ. Το Fiber laser κοπής σωλήνα K350 series  μπορεί να συνδυαστεί επίσης με αυτόματο σύστημα φόρτωσης, για αύξηση της παραγωγικότητας.
fiber laser tube cutting
fiber laser tube cutting
Πληροφορίες

Εγκατάσταση κάθετου κέντρου κατεργασίας DNM 5700 στην εταιρεία MD PLASTICS

Εγκατάσταση κάθετου κέντρου κατεργασίας DNM 5700 του οίκου DN Solutions.

Σε μία νέα συνεργασία προχώρησε η Microsol με την εταιρεία MD PLASTICS, η οποία εδρεύει στην Δράμα και ασχολείται με την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων και την κατασκευή καλουπιών. Παρακολουθήστε βίντεο με τις δυνατότητες του μηχανήματος
κάθετο κέντρο κατεργασίας DNM 5700
κάθετο κέντρο κατεργασίας DNM 5700
BVM 5700 Πληροφορίες

BVM 5700  &  SVM 4100 DNSolutions στην εταιρεία Ζησιός

BVM 5700  &  SVM 4100

Η εταιρεία Ζησιός συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις της στον τομέα κατασκευής καλουπιών, επιλέγοντας δύο ακόμη εργαλειομηχανές DNSolutions και αυξάνοντας την παραγωγή της. Το κέντρο κάθετης κατεργασίας BVM 5700,  με διαδρομές αξόνων X1050mm, Y570mm, Z460mm, είναι η καλύτερη επιλογή για χρήστες που θέλουν βέλτιστη ακρίβεια και παραγωγικότητα. Η μεγάλη αποδοτικότητα και ταχύτητα του το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για κάποιον που αναζητάει μικρούς κύκλους κατεργασίας σε τριαξονικά κέντρα. Η άτρακτος έρχεται ως στάνταρ built – in με μέγιστη ταχύτητα περιστροφής 15.000 rpm. Επίσης διαθέτει το μεγαλύτερο τραπέζι της κλάσης του, επιτρέποντας την επεξεργασία εργοτεμαχίων διαφόρων μεγεθών. Το κέντρο κάθετης κατεργασίας SVM 4100 ,  με διαδρομές αξόνων X770mm, Y410mm, Z510mm, σχεδιάστηκε κυρίως για την κατεργασία καλουπιών στην βιομηχανία πληροφορικής και στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και για ελαφρού τύπου κατεργασία χαλυβένιων εργοτεμαχίων. Η απόδοση της εργαλειομηχανής έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να παράγει με μικρότερο κυκλικό χρόνο, μειώνοντας τους χρόνους επιτάχυνσης και επιβράδυνσης των τριών αξόνων και της ατράκτου και τον χρόνο εναλλαγής εργαλείων, ελαχιστοποιώντας έτσι τον χρόνο αναμονής κοπής.
HC 400II Πληροφορίες

HC 400II – Εγκατάσταση οριζόντιου κέντρου στην εταιρεία ΕΥΔΟΣ

HC 400II

Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την εταιρεία Εύδος, εγκαταστήσαμε ακόμη ένα μηχάνημα του οίκου Doosan. Πρόκειται για το HC 400II, ένα στιβαρό οριζόντιο κέντρο κατεργασίας υψηλής παραγωγικότητας. Η σειρά οριζόντιων κέντρων κατεργασίας HC παρέχουν μια συμπιεσμένη χωρικά επιλογή με δυνατότητα μεγάλης παραγωγικότητας. Διαθέτει άτρακτο 8000 r/min υψηλής ροπής. Δυο παλέτες 400μμ x 400mm για μείωση των νεκρών χρόνων, νέο σετ σερβοκινητήρων και CNC παραμέτρων. Μύλο αλλαγής εργαλείων 40 θέσεων με χρόνο αλλαγής 1,5 sec, και οδηγούς LM υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακριβείας. Τo HC 400 II  αποτελεί  μία ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρηση σας. Στην συγκεκριμένη εγκατάσταση , προστέθηκαν ως επιπλέον επιλογές αντλία υψηλής πίεσης δια μέσου της ατράκτου, Μετρητικά συστήματα της Renishaw, Γρεζομεταφορέας καθώς και σύγχρονο κοντρόλ της SIEMENS 840D.
Για να αποκτήσετε την δική σας εργαλειομηχανή επισκεφθείτε το site μας https://microsol.gr/ για να δείτε την πλούσια γκάμα μηχανουργικών και ελασματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@microsol.gr.
HC 400II
fiber laser Πληροφορίες

Εγκατάσταση Fiber laser C3T6 3kW του οίκου Bodor

Fiber laser C3T6 3kW του οίκου Bodor

  Η εταιρεία ARCHIMEDES, η οποία εδρεύει στην Κύπρο και ειδικεύεται στις Μεταλλικές Κατασκευές, επέλεξε το μοντέλο C3Τ6 με πηγή παραγωγής της δέσμης ισχύος 3kW. To μοντέλο C-T είναι ένα κλειστού τύπου Fiber Laser κοπής μετάλλου  που συνδυάζει την κοπή φύλλων λαμαρίνας και σωλήνων σε ένα μηχάνημα. Έχει  δυνατότητα κοπής μέχρι 18-20mm μαύρη λαμαρίνα, 12-13mm ανοξείδωτο και 10mm αλουμίνιο όπως επίσης σωλήνων και προφίλ μήκους μέχρι 6m και διαμέτρου φ230. Η πηγή παραγωγής της δέσμης που μπορεί να συνδυαστεί με το μηχάνημα, είναι είτε η γερμανική IPG είτε η κινέζικη MAX photonics και η ισχύς της φτάνει μέχρι και τα 12kW. Βασικά χαρακτηριστικά  του Fiber Laser κοπής μετάλλου είναι η σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς και η υψηλή παραγωγικότητα και ο συνδυασμός κοπής φύλλων λαμαρίνας/σωλήνων. Τα χαρακτηριστικά της που ξεχωρίζουν είναι  : κεφαλή με αυτόματη εστίαση και η  αυτόματη αποφυγή εμποδίων. Τέλος στο C-T μοντέλο είναι εγκατεστημένο το  ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα R & D της Bodor Laser, το οποίο προσφέρει καθαρή διεπαφή και απλή μέθοδο λειτουργίας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο