Εγκαταστάσεις μηχανημάτων

Πληροφορίες

Εγκατάσταση CNC κέντρου κατεργασίας DNM 5700 στην εταιρεία SEABRIGHT

DNM 5700 -> Κέντρο Κατεργασίας

Η εταιρεία μας προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Seabright.
Πρόκειται για το DNM 5700, ένα σταθερό κάθετο κέντρο κατεργασίας ευρείας χρήσης, που παρέχει την μεγαλύτερη ικανότητα κατεργασίας της κλάσης τους. Ιδανικό για κάθε χρήση, από την κατεργασία εξαρτημάτων έως και κατασκευή καλουπιών. Διατίθεται η επιλογή μεταξύ control Siemens 828D, Fanuc oiMF, και HEIDENHAIN. Για περισσότερα κάθετα κέντρα κατεργασίας της εταιρείας μας, πατήστε εδώ.
DNM 5700
DNM 5700
fiber laser tube cutting Πληροφορίες

Εγκατάσταση Tube Fiber laser K350 3kW του οίκου Bodor

Fiber laser tube cutting K350 3kW του οίκου Bodor

Η εταιρεία SVPS Σερετούλης Β. - Προκοπίδης Σ., η οποία εδρεύει στα Γιαννιτσά και αποτελεί καινοτόμο προμηθευτή και κατασκευαστή εξοπλισμού τροφοδοσίας αλλά και μεταφοράς για χύδιν υλικά – προϊόντα απευθυνόμενη προς βιομηχανίες Τσιμέντου, Γύψου, Ασβέστη, Χάλυβα, Σταθμούς Ηλεκτροπαραγωγής, Βιομάζας, Pellet, Ανακύκλωσης, Ορυχείων αλλά και Λατομείων, επέλεξε το μοντέλο Κ350 με πηγή παραγωγής της δέσμης ισχύος 3kW. Το μοντέλο K350, είναι ένα Fiber laser κοπής σωλήνα αποκλειστικά για την κοπή σωλήνων και προφίλ. Δυνατότητα επεξεργασίας σωλήνων με διάμετρο από φ20 έως φ350 και μέγιστο μήκος τα 9200mm. Μπορείτε να παρακολουθήσετε video με τις δυνατότητες του μηχανήματος και να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πατώντας εδώ. Όπως και σε όλα τα μηχανήματα της Bodor έτσι και σε αυτό, όλα τα  κομμάτια που συνθέτουν το μηχάνημα είναι επώνυμων οίκων, για την διασφάλιση της καλή λειτουργίας αλλά και της ποιότητας στην κατασκευή του. Ο έλεγχος του μηχανήματος γίνεται από το BodorThinker 3.0, σύστημα που έχει αναπτύξει η bodor ειδικά για τα μηχανήματα κοπής σωλήνα και προφίλ. Το Fiber laser κοπής σωλήνα K350 series  μπορεί να συνδυαστεί επίσης με αυτόματο σύστημα φόρτωσης, για αύξηση της παραγωγικότητας.
fiber laser tube cutting
fiber laser tube cutting
Πληροφορίες

Εγκατάσταση κάθετου κέντρου κατεργασίας DNM 5700 στην εταιρεία MD PLASTICS

Εγκατάσταση κάθετου κέντρου κατεργασίας DNM 5700 του οίκου DN Solutions.

Σε μία νέα συνεργασία προχώρησε η Microsol με την εταιρεία MD PLASTICS, η οποία εδρεύει στην Δράμα και ασχολείται με την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων και την κατασκευή καλουπιών. Παρακολουθήστε βίντεο με τις δυνατότητες του μηχανήματος
κάθετο κέντρο κατεργασίας DNM 5700
κάθετο κέντρο κατεργασίας DNM 5700
BVM 5700 Πληροφορίες

BVM 5700  &  SVM 4100 DNSolutions στην εταιρεία Ζησιός

BVM 5700  &  SVM 4100

Η εταιρεία Ζησιός συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις της στον τομέα κατασκευής καλουπιών, επιλέγοντας δύο ακόμη εργαλειομηχανές DNSolutions και αυξάνοντας την παραγωγή της. Το κέντρο κάθετης κατεργασίας BVM 5700,  με διαδρομές αξόνων X1050mm, Y570mm, Z460mm, είναι η καλύτερη επιλογή για χρήστες που θέλουν βέλτιστη ακρίβεια και παραγωγικότητα. Η μεγάλη αποδοτικότητα και ταχύτητα του το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για κάποιον που αναζητάει μικρούς κύκλους κατεργασίας σε τριαξονικά κέντρα. Η άτρακτος έρχεται ως στάνταρ built – in με μέγιστη ταχύτητα περιστροφής 15.000 rpm. Επίσης διαθέτει το μεγαλύτερο τραπέζι της κλάσης του, επιτρέποντας την επεξεργασία εργοτεμαχίων διαφόρων μεγεθών. Το κέντρο κάθετης κατεργασίας SVM 4100 ,  με διαδρομές αξόνων X770mm, Y410mm, Z510mm, σχεδιάστηκε κυρίως για την κατεργασία καλουπιών στην βιομηχανία πληροφορικής και στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και για ελαφρού τύπου κατεργασία χαλυβένιων εργοτεμαχίων. Η απόδοση της εργαλειομηχανής έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να παράγει με μικρότερο κυκλικό χρόνο, μειώνοντας τους χρόνους επιτάχυνσης και επιβράδυνσης των τριών αξόνων και της ατράκτου και τον χρόνο εναλλαγής εργαλείων, ελαχιστοποιώντας έτσι τον χρόνο αναμονής κοπής.
HC 400II Πληροφορίες

HC 400II – Εγκατάσταση οριζόντιου κέντρου στην εταιρεία ΕΥΔΟΣ

HC 400II

Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την εταιρεία Εύδος, εγκαταστήσαμε ακόμη ένα μηχάνημα του οίκου Doosan. Πρόκειται για το HC 400II, ένα στιβαρό οριζόντιο κέντρο κατεργασίας υψηλής παραγωγικότητας. Η σειρά οριζόντιων κέντρων κατεργασίας HC παρέχουν μια συμπιεσμένη χωρικά επιλογή με δυνατότητα μεγάλης παραγωγικότητας. Διαθέτει άτρακτο 8000 r/min υψηλής ροπής. Δυο παλέτες 400μμ x 400mm για μείωση των νεκρών χρόνων, νέο σετ σερβοκινητήρων και CNC παραμέτρων. Μύλο αλλαγής εργαλείων 40 θέσεων με χρόνο αλλαγής 1,5 sec, και οδηγούς LM υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακριβείας. Τo HC 400 II  αποτελεί  μία ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρηση σας. Στην συγκεκριμένη εγκατάσταση , προστέθηκαν ως επιπλέον επιλογές αντλία υψηλής πίεσης δια μέσου της ατράκτου, Μετρητικά συστήματα της Renishaw, Γρεζομεταφορέας καθώς και σύγχρονο κοντρόλ της SIEMENS 840D.
Για να αποκτήσετε την δική σας εργαλειομηχανή επισκεφθείτε το site μας https://microsol.gr/ για να δείτε την πλούσια γκάμα μηχανουργικών και ελασματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@microsol.gr.
HC 400II
fiber laser Πληροφορίες

Εγκατάσταση Fiber laser C3T6 3kW του οίκου Bodor

Fiber laser C3T6 3kW του οίκου Bodor

  Η εταιρεία ARCHIMEDES, η οποία εδρεύει στην Κύπρο και ειδικεύεται στις Μεταλλικές Κατασκευές, επέλεξε το μοντέλο C3Τ6 με πηγή παραγωγής της δέσμης ισχύος 3kW. To μοντέλο C-T είναι ένα κλειστού τύπου Fiber Laser κοπής μετάλλου  που συνδυάζει την κοπή φύλλων λαμαρίνας και σωλήνων σε ένα μηχάνημα. Έχει  δυνατότητα κοπής μέχρι 18-20mm μαύρη λαμαρίνα, 12-13mm ανοξείδωτο και 10mm αλουμίνιο όπως επίσης σωλήνων και προφίλ μήκους μέχρι 6m και διαμέτρου φ230. Η πηγή παραγωγής της δέσμης που μπορεί να συνδυαστεί με το μηχάνημα, είναι είτε η γερμανική IPG είτε η κινέζικη MAX photonics και η ισχύς της φτάνει μέχρι και τα 12kW. Βασικά χαρακτηριστικά  του Fiber Laser κοπής μετάλλου είναι η σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς και η υψηλή παραγωγικότητα και ο συνδυασμός κοπής φύλλων λαμαρίνας/σωλήνων. Τα χαρακτηριστικά της που ξεχωρίζουν είναι  : κεφαλή με αυτόματη εστίαση και η  αυτόματη αποφυγή εμποδίων. Τέλος στο C-T μοντέλο είναι εγκατεστημένο το  ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα R & D της Bodor Laser, το οποίο προσφέρει καθαρή διεπαφή και απλή μέθοδο λειτουργίας.
DNM 5700 Πληροφορίες

Εγκατάσταση Doosan DNM 5700 στην εταιρεία ΕΜΗΚΑΜ

Εγκατάσταση κάθετου κέντρου κατεργασίας της Doosan, DNM 5700.

Ακόμη μία νέα συνεργασία της Microsol με την εταιρεία ΕΜΗΚΑΜ, η οποία κατατάσσεται στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες κατασκευής αντλιών και εξοπλισμού βυτίων.
DNM 5700
DNM 5700
fiber laser Πληροφορίες

Εγκατάσταση Fiber laser C6 12kW του οίκου Bodor

Fiber laser C6 12kW του οίκου Bodor

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εγκατάσταση μηχανήματος κοπής laser οπτικής ίνας ισχύος 12kW. Η εταιρεία Metalonica, η οποία ειδικεύεται στις κατασκευές και επισκευές εξαρτημάτων και μηχανημάτων (χαλυβουργείας, βιομηχανικά, χωματουργικά κ.α.), επέλεξε το μοντέλο C6 με πηγή παραγωγής της δέσμης της εταιρείας Max Photonics ισχύος 12kW. Το μηχάνημα έχει δυνατότητα κοπής έως 40mm μαύρη λαμαρίνα και 30mm ανοξείδωτης λαμαρίνας, με ωφέλιμες διαστάσεις κοπής 6.100mm X 2.000mm. Επίσης είναι εξοπλισμένο με αεροσυμπιεστή υψηλής πίεσης της εταιρείας Airblock.   Μηχανήματα C Series Η ισχύς της φτάνει μέχρι και τα 40kW, με βασικό χαρακτηριστικό την άψογη αναλογία ποιότητας, τιμής και της υψηλής παραγωγικότητας που προσφέρει. Διαθέτει:
 • πλήρως κλειστή προστατευόμενη καμπίνα με τζάμι προστασίας από την δέσμη κοπής
 • αυτόματο σύστημα αναρρόφησης του καπνού και της σκόνης κατά την διάρκεια της κοπής
 • κεφαλή κοπής με αυτόματη εστίαση της δέσμης, αυτόματη αποφυγή εμποδίων
 • βάση με αυτόματη αλλαγή μπεκ, καθαρισμό κεφαλής και εστιακό έλεγχο της δέσμης
 •  ιαπωνικούς σερβοκινητήρες Yaskawa
 • cast aluminium crossbeam, μια γέφυρα ελαφριά και στιβαρή κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο για μεγάλες ταχύτητες μετάβασης χωρίς απώλειες στην ακρίβεια
 • εύχρηστο πρόγραμμα χειρισμού BodorPro 2.0
Το laser μετάλλου της bodor επίσης διαθέτει  ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα R & D της Bodor Laser προσφέρει καθαρή διεπαφή και απλή μέθοδο λειτουργίας, υποστηρίζει την εισαγωγή πολλαπλών τύπων γραφικών, βελτιστοποιεί αυτόματα τις εντολές κοπής, αναζητεί έξυπνα τις άκρες και έχει αυτόματη λειτουργία τοποθέτησης, οθόνη αφής 21,5 ιντσών για μεγάλη ελευθερία κινήσεων, χυτό τραπέζι, και Intelligent WiFi Remote Assistant για διάγνωση των βλαβών σε πραγματικό χρόνο με ανάλυση δυσλειτουργιών και επίλυση προβλημάτων εγκαίρως.  
puma 5100ly Πληροφορίες

PUMA 5100LY -> Εγκατάσταση CNC οριζόντιου τόρνου της Doosan

Εγκατάσταση CNC οριζόντιου τόρνου Doosan PUMA 5100LY

  Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την εταιρεία Γκατζελάκης Κ. & Υιοί Α.Ε. , η οποία δραστηριοποιείται στην Κατασκευή & Εμπορία Μηχανημάτων Αρτοζαχαροπλαστικής με μηχανήματα αρίστης ποιότητας και κατασκευής, εγκαταστήσαμε μία νέα εργαλειομηχανή του οίκου Doosan. Πρόκειται για το μηχάνημα PUMA 5100LY με control Siemens 828D. Η σειρά PUMA 5100, στην κατηγορία των οριζόντιων τόρνων είναι εξαιρετικά κατάλληλη για την κατεργασία ακριβείας μεσαίων έως μεγάλων βιομηχανικών εξαρτημάτων με μέγιστες διαστάσεις 550mm διάμετρο και μήκος έως 2.000mm. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με την ταχύτερη και ισχυρότερη ικανότητα κοπής και μεγάλη σταθερότητα λόγω του 2 θέσεων κιβωτίου ταχυτήτων και των κινητήρων υψηλής ροπής, πλαισιωμένα με ισχυρή τετραγωνική δομή. Η ύψιστη παραγωγικότητα  επιτυγχάνεται με την ορθογώνια δομή του άξονα Υ, που επιτρέπει τους χειριστές να επεξεργάζονται μεγάλη ποικιλία από μεγάλα και σύνθετα εργοτεμάχια. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα προστέθηκαν αρκετές επιλογές όπως αυτόματο υδραυλικό καβαλέτο, ψύξη δια μέσου των εργαλείων, αυτόματα μετρητικά συστήματα και πολλές άλλες ευκολίες για την εύρυθμη καθημερινή χρήση.
τριαξονικό κέντρο κατεργασίας Πληροφορίες

SVM 4100 -> Εγκατάσταση τριαξονικού κάθετου κέντρου

SVM 4100

Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την εταιρία Α.&Α. ΠΑΠΑΝΑΝΟΣ Ο.Ε., εγκαταστήσαμε ακόμη ένα μηχάνημα της Doosan στην περιοχή της Νάουσας. Πρόκειται για το SVM 4100, ένα τριαξονικό κάθετο κέντρο κατεργασίας υψηλής παραγωγικότητας που σχεδιάστηκε κυρίως για την κατεργασία αλουμινένιων καλουπιών στην βιομηχανία πληροφορικής και στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και για ελαφρού τύπου κατεργασία χαλυβένιων εργοτεμαχίων. Κάποια από τα πλεονεκτήματα του SVM 4100 είναι τα εξής:
 • Μικρότερος κυκλικός χρόνος
 • Ελάχιστος χρόνος αναμονής κοπής
 • Κατάλληλο για την παραγωγή πολλών ειδών εργοτεμαχίων ακριβείας
 • Μεγαλύτερη επιφάνεια κατεργασίας της σειράς του
 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Ελαχιστοποίηση θορύβου και κραδασμών
 • Σύστημα λίπανσης στο στάνταρ εξοπλισμό
Για να αποκτήσετε την δική σας εργαλειομηχανή επισκεφθείτε το site μας https://microsol.gr/ για να δείτε την πλούσια γκάμα μηχανουργικών και ελασματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@microsol.gr.
SVM 4100