Εγκατάσταση Tube Fiber laser K350 3kW του οίκου Bodor

Εγκατάσταση Tube Fiber laser K350 3kW του οίκου Bodor

fiber laser tube cutting k350 bodor k series

Εγκατάσταση μηχανήματος Description

Fiber laser tube cutting K350 3kW του οίκου Bodor

Η εταιρεία SVPS Σερετούλης Β. – Προκοπίδης Σ., η οποία εδρεύει στα Γιαννιτσά και αποτελεί καινοτόμο προμηθευτή και κατασκευαστή εξοπλισμού τροφοδοσίας αλλά και μεταφοράς για χύδιν υλικά – προϊόντα απευθυνόμενη προς βιομηχανίες Τσιμέντου, Γύψου, Ασβέστη, Χάλυβα, Σταθμούς Ηλεκτροπαραγωγής, Βιομάζας, Pellet, Ανακύκλωσης, Ορυχείων αλλά και Λατομείων, επέλεξε το μοντέλο Κ350 με πηγή παραγωγής της δέσμης ισχύος 3kW.

Το μοντέλο K350, είναι ένα Fiber laser κοπής σωλήνα αποκλειστικά για την κοπή σωλήνων και προφίλ. Δυνατότητα επεξεργασίας σωλήνων με διάμετρο από φ20 έως φ350 και μέγιστο μήκος τα 9200mm. Μπορείτε να παρακολουθήσετε video με τις δυνατότητες του μηχανήματος και να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πατώντας εδώ.

Όπως και σε όλα τα μηχανήματα της Bodor έτσι και σε αυτό, όλα τα  κομμάτια που συνθέτουν το μηχάνημα είναι επώνυμων οίκων, για την διασφάλιση της καλή λειτουργίας αλλά και της ποιότητας στην κατασκευή του.

Ο έλεγχος του μηχανήματος γίνεται από το BodorThinker 3.0, σύστημα που έχει αναπτύξει η bodor ειδικά για τα μηχανήματα κοπής σωλήνα και προφίλ.

Το Fiber laser κοπής σωλήνα K350 series  μπορεί να συνδυαστεί επίσης με αυτόματο σύστημα φόρτωσης, για αύξηση της παραγωγικότητας.

fiber laser tube cutting
fiber laser tube cutting

Skip to content